Empreses

Necessites una neteja puntual o un manteniment de la teva oficina, local o negoci? T’ofermin un servei professional de neteja que s’adapta a les necessitats de la teva empresa o despatx.

Empreses

Un servei de qualitat tan seriós com el teu negoci.

Tu diràs…

Com quedem?

Els nostres serveis estan pensats per a satisfer les necessitat de la teva empresa. Vols subcontractar un equip de neteja professional per a les teves oficines o instal·lacions?

Després de valorar totes les zones de la teva empresa i atenent a la teva demanda de periodicitat del servei, et farem un pressupost ajustat a les teves necessitats.

Mira al teu voltant…

Ens necessites

Sempre que estiguis a les nostres mans, complirem amb l’horari establert per tal de no interferir en la gestió diària de la teva empresa. El nostre personal està format tant en l’especialització per desenvolupar la seva feina, com en discreció i professionalitat per tal de no molestar i ser el més productiu possible.

Comunitats

El nostre servei de manteniment i neteja de comunitats de veïns i veïnes consisteix a realitzar tasques diàries, setmanals o mensuals, bàsiques en el manteniment de neteja de comunitats de propietaris per mantenir tots els espais comuns en òptimes condicions.

Comunitats

La neteja dels espais comuns és un gran repte.

Els principals reptes…

Experts en espais comuns

El principal repte en les comunitats de propietaris són la neteja i manteniment dels espais comuns. Nosaltres disposem de les eines i els productes d’alta qualitat necessàries perquè els veïns i veïnes disposin d’uns espais comuns en perfectes condicions.

Pels més petits…

Grans especialistes

El nivell d’exigència pel que fa a manteniment de servei de neteja dels espais comuns ha de ser dels més alts, és per això, que oferim un servei amb el màxim nivell de qualitat.

Som especialistes en neteges de comunitats de propietaris, ja siguin, edificis de primera residència, apartaments turístics, locals comercials, aparcaments o garatges.

Particulars

Som especialistes en la neteja de la casa en tot el seu àmbit, neteges de manteniment, neteges a fons de cuines, banys, finestres, persianes, etc. Ens adaptem a les seves necessitats!

Particulars

Neteges a fons de la teva llar… I gaudeix del teu descans!

Gaudeix del nostre servei

Gaudeix de la teva llar

Volem que gaudeixis de la teva llar, que t’hi sentis a gust i que descansis. Nosaltres ens ocuparem que les teves necessitats de neteja, ordre i manteniment quedin cobertes.

Respectuosos

amb el medi ambient

Estem sempre al dia dels últims avenços i de les noves tècniques de neteja per atendre, en tot moment, les necessitats dels teus i de la teva llar. Amb productes de primera qualitat i respectuosos amb el medi ambient. Som un equip humà qualificat i de confiança.