Directora Executiva

IRENE MASSA HOMS

La meva inquietud personal m’ha portat a emprendre aquest projecte. M’agrada el tracte amb les persones. Veure la confiança que ens donen i la satisfacció dels bons resultats fan que l’empresa es nodreixi i es projecti cap al futur sempre millorant i amb nous reptes.

Gerent

RICARD GIL MASSA

Jove emprenedor i molt treballador. Format en Batxillerat Social i amb un Grau d’Administració i Direcció d’Empreses, s’ha convertit en la mà dreta de la Irene liderant l’empresa al capdavant de la gestió.

Filosofia

Serveis personalitzats i de qualitat per a la teva satisfacció.

Equip

Tenim una plantilla de treballadors, professionals i en permanent formació.

Clients

Empreses, despatxos, llars, famílies, particulars, etc.

La feina ben feta…

El camí que seguim

L’any 2012 vam iniciar la nostra activitat en el món dels serveis de neteja. Hem recorregut un llarg camí on, gràcies a la confiança dels nostres clients, ens hem convertit en una de les empreses de confiança de moltes empreses i famílies.

Pensant en tu…

Què oferim?

Oferim serveis personalitzats i de qualitat, ja que entenem que la satisfacció dels nostres clients és el més important. Amb aquesta finalitat comptem amb un equip humà qualificat i de confiança, productes professionals i estem a l’avantguarda de les noves tecnologies.

La nostra filosofia…

Professionalitat i satisfacció

Comptem amb un equip humà qualificat i de confiança, productes professionals i a l’avantguarda de les noves tecnologies. T’oferim un servei personalitzat i de qualitat, on la teva satisfacció és el més important.

La nostra clau…

El nostre Equip

Tenim una plantilla de treballadors, professionals i en permanent formació. Creiem en el nostre model que es basa en un servei de qualitat de tracte seriós, responsable, professional i proper.

Sempre al teu servei.

Els nostres clients

El nostre ampli bagatge fa que els nostres clients siguin diversos: empreses, despatxos, llars, famílies, particulars, etc.